Een regelmatige massage helpt tegen stress, slapeloosheid, fysieke ongemakken enzovoort… Toch hoeft er niet per se een link met je gezondheid te zijn om jezelf eens lekker te verwennen. Want af en toe mag dat toch? Een van onze nieuwe verwenbehandelingen is de My Sweet Honey massage, een duo massage waarbij je kennismaakt met de weldadige effecten van honing op je lichaam.

Nieuw kun je een lichaamsbehandeling met honing niet noemen. De legende wil dat de Egyptische koningin Cleopatra iedere dag baadde in een bad van melk en honing. Vandaag is de massage geëvolueerd naar een verwenbehandeling die nog intenser wordt wanneer je ze ondergaat met een persoon die jij erg belangrijk vindt. Wij zorgen bovendien voor een sfeervol kader waarin je in alle privacy volledig tot rust komt.

Effecten

Gouden druppels honing op je lichaam en kundige handen die deze omtoveren tot een waardevolle natuurlijke verzorging, het is niet alleen pure verwennerij. Honing is niet alleen lekker. Het is ook erg goed voor je, want:

  1. het voedt en verzacht de huid
  2. heeft een strak en elastisch makend effect
  3. het vermindert cellulitis
  4. werkt kalmerend
  5. versnelt de heling van wondjes
  6. verminderd littekens
  7. is bacteriedodend
  8. honing maakt de huid heerlijk zacht en stralend

Soms af te raden

Bij zwangerschap, hoge bloeddruk en spataders zullen wij eerder een andere massage uit ons gamma aanraden. Mensen die gevoelig zijn voor pollen en/of bijensteken zijn meestal ook gevoelig voor honing consumptie, honingmassage of honingscrub.

Ideaal cadeau

Soms zijn jij en je partner of een goede vriendin gewoon toe aan een pure verwenbehandeling. De honingmassage is dus ideaal om die ene speciale persoon te verrassen.

Wil je graag een cadeaubon bestellen? Of heb je een andere vraag over onze behandelingen? Contacteer ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.