Hieronder ziet u alle behandelingen.

Per behandeling kunt u lezen wat u kunt verwachten en hoe lang de behandeling duurt. Daarna kunt u eenvoudig een afspraak maken op een tijdstip dat u het beste uitkomt door op de “Maak een afspraak” knop te klikken.

Behandelingen

• Standaard pedicure behandeling (ca. 45 min)

– Ontsmetten en schoonmaken van de voeten (bij veel eelt voorafgaand een voetenbad)
– Knippen van de nagels
– Schoonmaken van de nagelwallen
– Eventueel ingroeiende teennagel behandelen
– Verwijderen overtollig eelt
– Verwijderen eventuele likdoorns
– Frezen en polijsten van de nagels
– Polijsten van de voeten
– Insmeren verzorgende voetencrème
De duur van een behandeling kan variëren maar duurt maximaal 60 minuten anders worden er extra kosten in rekening gebracht. 

Uw voeten zien er na de behandeling weer netjes en verzorgd uit en loopt u weer op wolkjes.

 

Pedicure behandeling inclusief gel lak (ca. 1,5 uur)

– Wilt u na de pedicure behandeling uw nagels netjes gelakt hebben, dan kan dit natuurlijk ook. Ik werk met gel lak van het merk PinkGellac. 

   Er is volop keuze uit een kleur die u natuurlijk zelf kunt kiezen.

 

• Spa/ Welness behandeling incl. paraffine pakking (ca. 1 uur)

– Wilt u uzelf eens laten verwennen dan doet een spa, welness behandeling wonderen. Deze is afzonderlijk of samen met een pedicure behandeling te boeken en is een weldaad voor uw voeten. Maak kennis met deze beleving en kom heerlijk tot rust. Deze behandeling voor uw voeten of handen is een intensief verzorgende en voedende verwenbehandeling wat direct een zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Uw handen of voeten voelen weer soepel aan. Het is ideaal voor mensen met reuma en bij vermoeide voeten aangezien de behandeling de doorbloeding verbetert. De warme paraffine laag stimuleert de bloedsomloop en kalmeert de huid.

Wat houdt de behandeling in:
Eerst worden uw voeten of handen gescrubd met een aromatische peeling/scrub, dit om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt een verzorgende crème in gemasseerd en worden uw voeten of handen voorzien van de warme paraffine (d.m.v. gaasjes i.v.m. hygiëne). De paraffine stolt direct. Uw voeten, handen worden afgedekt met folie en hierover een badstof sok om zo de warmte te behouden. De pakking laten we 10 minuten lekker inwerken. Door de warme paraffine die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan en hierdoor kan de voedende crème er goed intrekken. De paraffine wordt verwijderd en uw voeten, handen voelen weer zijdezacht aan. Als afsluiting krijgt u nog een onderbeen/voeten ontspanningsmassage. U heeft nog wekenlang een voelbaar en zichtbaar resultaat. Na een uur heerlijk genieten en ontspannen voelt u zich weer als herboren.
– Tip: neem slippers mee of doe ze aan!

 

• Spa/ welness behandeling incl. pedicure behandeling (ca. 2 uur)

Hierbij krijgt u voorafgaand aan de spa/ welness behandeling een pedicure behandeling. Dit wordt aangeraden omdat u hiermee het beste resultaat boekt voor uw voeten.

 

• Voetreflex ontspanningsmassage (ca. 1 uur)

Laat uw voeten heerlijk verwennen tijdens deze voetreflex, ontspanningsmassage. Uw reflexpunten in uw voeten worden behandeld en uw voeten en onderbeen worden gemasseerd.

 

• Nagelreparatie/ nagelreconstructie/regulatie van een traumanagel of schimmel/ kalknagel d.m.v. gelacy

Iedereen wil graag nette en verzorgde nagels. Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heeft u last van een schimmel/kalknagel dan is deze nagel goed te behandelen en te repareren met Gelacy.

Wel is het bij een nagelreconstructie belangrijk om een anti mycose middel te gebruiken om “verdere” vorming van mycose tegen te gaan. Bij de behandeling van schimmel/kalknagels is het belangrijk dat u regelmatig uw nagels laat schoonmaken en dagelijks het anti-mycose HFL solution spray gebruikt in combinatie met Dadi Oil. Dit is de gouden combinatie!! U zult het zien, uw nagels worden steeds gezonder en ook u kunt uw voeten weer laten schijnen! Kijk voor verdere informatie hieronder bij Speciale Producten.